Скара

ЗАЩО НЯМА НУЖДА ДА ЧАКАТЕ ЧЕРНИЯ ПЕТЪК ЗА ДА СИ КУПИТЕ НАШАТА СКАРА?

Уважаеми потребители, напоследък стана модерно да се пазарува на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК – последният петък на м. Ноември. В съвременната битова култура на САЩ това е денят след Деня на благодарността, който е възприет за начало на Коледния пазар. На този ден обикновено се предлага намаление на цените на стоките и чувствителните към изгодата американци започват лудо пазаруване. Много работодатели отчитат интереса на своите подчинени и дават свободен ден на служителите си. В Черният петък магазините отварят рано – около 5 сутринта, а най-големите търговски вериги – даже в полунощ.

Но това е в САЩ, където потребителите са доволни от качеството и цените на направените покупки, но какво е положението на този ден в България. Потребителите и търговците вече са се подготвили – едните да купуват изгодно, другите да продават колкото се може повече. Но за жалост не всички търговци са добронамерени към своите клиенти. Едно от основните оплаквания на потребителите у нас е, че има необосновано завишение на цените преди този ден, без да има логика, само за да се заблудят потребителите след няколко дни, когато настъпи Черния петък и цените уж са намалени. С натрупването на опит българинът се оказа доста рационален и прагматичен, защото започна да улавя опитите да бъде измамен. С годините потребителите стават все по-мнителни и внимават, но въпреки това има хиляди измамени.

Нашата фирма не участва в тези ежегодни петъчни намаления поради посочените по-горе негативи. Не бихме искали името ни да бъде свързано със съмнения относно предлаганите от нас цени на този ден. Освен това искаме да споделим с Вас, че вече шеста година цените на нашите изцяло неръждаеми тръбни електрически скари не са променяни, въпреки че инфлационните процеси ни дават основание за това. Статистическите данни за инфлацията през този период е около 7 %, а всички знаем, че действителната инфлация е поне два пъти по-голяма. С други думи нашите цени са винаги с отстъпка от реалната в момента цена, която би трябвало да поставим и при нас практически всеки ден е Черен петък.

За онези от Вас, които не познават нашата компания ще напомним, че ние произвеждаме сертифицирани изцяло неръждаеми тръбни електрически скари с марката МИСТЪР ДОРО, които имат безкомпромисно качество на материали и изработка на цени в пъти по-ниски от наличните вече на българския пазар вносни аналози.

Вече навлизаме в сезона на вкусните и ароматни месни печива на скара, за което е нужна качествена електрическа скара. Скарата за печене на месо и месни продукти е и един отличен подарък за близки и приятели. Възползвайте се от нашите предложения в сайта и не забравяйте, че по традиция всяка година правим Коледни и Великденски промоции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *