Блог
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ИЗЦЯЛО НЕРЪЖДАЕМИТЕ ТРЪБНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКАРИ „МИСТЪР ДОРО”ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ СВОЯ ИЗБОР НА СКАРА ЗА СВОЕТО ДОМАКИНСТВО ИЛИ ЗА ВАШИЯ ХРАНИТЕЛЕН БИЗНЕС

Изборът на скара за печене на месни продукти е сложен, тъй като е свързан с преценката на много фактори и обстоятелства, като: финансови средства; условия в жилището или търговския обект; броят на хората, за които ще се приготвя храната; източника на температура за скарата; размерът на скарата; видът и качеството на материалите от които е изработена скарата; наличието на Сертификат за качество и съответствие с Европейските норми; гаранционният срок; дизайна; начинът на обслужване и поддръжка;
сервизното обслужване и не на последно място по значение е липсата на познания и критерии при избора.
Според източника на температура за печене има 3 типа скари: на дърва и дървени въглища; на газ /пропан-бутан или метан/ и електрически. Скарите от първата група са предназначени за работа на открито, изискват повече усилия и време за поддържане на температурата, поради което тяхната употреба е по- ограничена и специализирана. При тях не трябва да се забравя, че при употребата им се образуват канцерогенни въглеводороди от контакта на мазнините с жаравата и в редица страни като Канада са забранени за употреба. Скарите от втората група също изискват по-голямо външно пространство и трябва да се има предвид, че качеството на газта в България не е на нужното ниво и в продуктите се отлагат нежелани аромати.
Масово използваните скари за печене на месни продукти в световен мащаб са тези от третата група, които използват електричество за постигането на температура за печене. Тези скари са компактни, лесно подвижни и могат да се използват както в жилището или хранителния обект, така и извън него. Те предлагат удобство за бързо, вкусно и здравословно приготвяне на храна без мазнина и без холестерола на пържените храни. Чрез деликатната топлинна обработка се запазват в максимална степен витамините, минералите и другите полезни свойства на продуктите.
Уважаеми потребители, много често с цел да се спестят пари, се правят грешни покупки, които по-късно излизат скъпи и както казва английската поговорка „Не съм толкова богат за да купувам евтини стоки” е в пълна сила. Тук не става въпрос само за пари, а и за похабени материали и изгубено време. Затова, когато си търсите скара внимателно прочетете информацията за тях. Ако тя е оскъдна и непълна, знайте че става дума за измама. Незнаещият човек, който гледа само ниската цена, лесно се мами.
Електрическите скари, които заслужават Вашата инвестиция трябва да притежават следните качества:
1. Да бъдат изцяло изработени от неръждаеми материали, което води до
Пълно съответствие със санитарно-хигиенните изисквания
Никога не ръждясват и имат дълготрайна употреба и висока устойчивост при експлоатация
Доживотна гаранция на конструкцията
Дава възможност за лесно почистване
Винаги след почистване изглеждат като нови
Наличие на привлекателен съвременен дизайн
Позволява мобилна употреба на открито през цялата година
2. Да имат безкомпромисно качество на материали и изработка
3. Да имат Сертификат за качество и съответствие с Европейските регламенти
4. Да имат дълга търговска гаранция
5. Да има избор на различни размери според нуждите, като най-малкия има универсална
работна площ, позволяваща изпичането на цели продукти /например риба/ без да е нужно
разделянето им на по-малки части за да се съберат върху нея.
6. Да са проектирани за възможно най-качественото печене на месни продукти с правилно
изчислена мощност спрямо работната площ, без да се бави изпичането и продуктите да
изсъхват или прекалено бързо да изпичат и продуктите да изгарят.
7. Бързо да загрява и да поддържа стабилна и равномерно разпределена работна температура
директно от тръбните нагреватели
8. Да бъде надеждна и безопасна при работа
9. Да е икономична при консумация на електроенергия
10. Да имат подвижен капак върху работната повърхнина
11. Да имат голяма подвижна тава за отработената мазнина
12. Да имат висок коефициент на полезно действие /КПД/ – това се постига от липсата на ръжда и налепи върху неръждаемите тръбните нагреватели и липсата на ненужните ключове и терморегулатори, които прекъсват подаваната мощност към нагревателите по време на печенето. Тези атрибути се поставят на евтините скари за да предпазят нагревателите им от
прегряване в периода на гаранцията. Скарата за разлика от котлоните и готварските печки не се нуждае от различен температурен режим за готвене. Нужно е правилно съотношение между работна площ и мощност, което е водещо при сертификацията на скарите.
Уважаеми потребители, ние произвеждаме за Вас точно такива професионални изцяло неръждаеми тръбни електрически скари с марката МИСТЪР ДОРО, които са проектирани за най-качественото печене на месни продукти /кебапчета, кюфтета, шишчета, пържоли, риба и рибни продукти. Това не означава, че не можете да си изпечете на тях наденички, сланина, филийки хляб и зеленчуци. Разбира се, че можете и при това с голям успех. Но не се заблуждавайте, че нашите скари са вълшебен мултифункционален уред, който може всичко /да пече сандвичи, гофрети, палачинки и др./ За тези бързи закуски има други уреди, които не са скари. Масово на пазара се предлагат много такива уреди и се представят за скари, но те не могат да пекат месни продукти!!!
Качествата на нашите изделия потвърждаваме с 5 годишна търговска гаранция и с издаден Сертификат за качество и съответствие с Европейските регламенти, който е публикуван в нашия сайт.
Затова, преди да направите покупката на Вашата бъдеща скара посетете нашия сайт www.skara.bg и се
запознайте подробно с нашите предложения. Там ще намерите скари разделени в 4 групи спрямо техния
размер и в 10 модела спрямо тяхната мощност на цени от 300 до 936 лева с ДДС.
Електрическата скара е уред, от който всеки има нужда в своето домакинство или бизнес обект, но
дали ще бъдете разочаровани или удовлетворени, зависи от личния Ви избор. Затова внимателно решавайте
къде ще дадете парите си!