Скара

ЗА ПОДАРЯВАНЕТО, ПОДАРЪЦИТЕ И НАШЕТО КОЛЕДНО ПРОМОЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК

Много психолози и изследователи са изучавали ефектите от подаряването на подаръци, при което са установили три основни функции: емоционална – искрена проява на нашата любов, щедрост, желание да видим радостта в очите на другия; прагматична – олицетворява желанието за власт, самоутвърждаване или дори подкуп; и магическа – според представителите на нашите предци, подаръците имат душа. Всеки подарък магически поема част от душата на дарителя и я преплита в съдбата на този, който получава подаръка. Може би затова народната традиция забранява подаряването на вече подарен подарък.

Произходът на традицията да се дарява по Коледа е свързан древните езически времена. Роля играе и библейската история за Трите влъхви, които носят подаръци на Младенеца. Истински значима за традицията обаче е легендата за Св. Николай Мириклийски. Тайно и анонимно той дарявал бедните хора. В памет на неговото дело през 14 век се въвежда денят на Св. Николай, празнуван на 6 Декември, като ден на подаръците. По-късно подаряването се измества към нова дата – на Рождество Христово, а подаряващ става Младенеца. През 19 век той мутира във фигурата на Дядо Коледа, обединяващ в себе си и чертите на Св. Николай.

В наши дни, подаръците вече са се наложили като задължителна част от всеки личен или всеобщ празник. Дълбокият смисъл на подаряването като акт на благодарност или любов и обич е закодиран във вниманието и отношението, което показваме към човека, за когото е предназначен подаръка, а не в това дали той е евтин или скъп.

Ето, че стигнахме до избора на подаръка, което не е лесна работа. Едно е да избираш подарък за жена, друго за мъж, трето за дете. Смисълът на подаряването е да предизвикаме положителна реакция у получателя. Затова не бива за купуваме произволен предмет в последния момент. Когато избирате подаръка си се фокусирайте върху получателя и се постарайте да отгатнете неговите предпочитания. Направете изборът си лично за да покажете персонално отношение, което се усеща дори в детайли като опаковката или картичката. Не забравяте, че най-истинския подарък е този, който се дава безкористно, от сърце и с любов. Тогава неговата стойност и големина отстъпват на емоцията, която се помни много дълго.

На пазарът ще намерите безброй подаръци, но тук е мястото да Ви предложим един перфектен подарък, произведен от нас с много старание и любов и с високо качество потвърдено от Сертификат на специализиран орган. Това са нашите изцяло неръждаеми тръбни електрически скари с марката „МИСТЪР ДОРО” с 5 години Гаранция и гарантиран произход. Възползвайте се от нашата традиционна Коледна промоция през периода 21 – 31 Декември 2022 г, която се изразява в намаление на цената с 10% за всяка закупена скара. Повече информация за скарите, както и цените им можете да научите на нашия сайт www.skara.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *