Доставка – начин, срок и цена. Отказ да приеме доставка.

  1. Доставка в България

Доставката на поръчаната стока се осъществява чрез спедиторска фирма. Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 5 работни дни. Когато продукта не е наличен , ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок и да посочим нов срок за доставка. Производителят не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства, но независимо от тези причини се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка. Цената за доставката на стока се определя в зависимост от теглото, размера и дестинацията, съгласно цените на съответната спедиторска фирма. Техните ценови листи са достъпни на интернет сайтовете им.
Потребителят има право да провери поръчаната и доставена стока преди да я приеме и заплати от куриерската фирма.
Потребителят има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В този случай, молим Потребителя да се свърже незабавно с Производителя за отстраняването на несъответствието.
Ако при получаването на стоката, тя е с нарушена опаковка поради неправилно транспортиране или има липси и повреди, Потребителя може да откаже да приеме стоката и в присъствието на куриера да направи запис в товарителницата. Изготвя се констативен протокол, в който е описано състоянието на пратката при доставка и нейната опаковка. В случай, че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

  1. Доставка в чужбина

Нашите сънародници в чужбина, както и чуждестранните ни клиенти, които познават великолепните възможности за изпичане на месни продукти на тръбните електрически скари, трябва да знаят, че могат да си поръчат нашите изцяло неръждаеми тръбни електрически скари чрез формата в сайта или на обявения електронен адрес.

Обявените цени в сайта са валидни за всички наши клиенти независимо в коя страна живеят. Крайната цена до Вас ще се формира, като към обявената цена в сайта, ще добавим цената на куриерската услуга, цената на митническите такси и услуги, застраховка на товара и цената на допълнителна усилена опаковка за безопасна доставка на продукта. Крайната цена за всяка поръчка ще зависи главно от адреса на доставка влияещ на цената на куриерските услуги и ще бъде съгласувана предварително.

Доставката се извършва от най-изгодния за Вашата дестинация куриер в обявения от него срок, който варира от 5-8 работни дни. Цената за доставката на стока се определя в зависимост от теглото, размера и дестинацията, съгласно цените на съответната спедиторска фирма. Техните ценови листи са достъпни на интернет сайтовете им.