Скара

ЗАЩО ВЕЧЕ ШЕСТА ГОДИНА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ СКАРИ „МИСТЪР ДОРО“ НЯМАТ НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ?

Много са уредите за печене на месо и месни продукти на пазара, но малко от тях притежават качествата на произвежданите от нас ИЗЦЯЛО НЕРЪЖДАЕМИ ТРЪБНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКАРИ с марката Мистър Доро. Не е нескромно да заявим този факт, защото това е повод за гордост след положен упорит труд и постигнати отлични професионални резултати. Ние знаем, защо продуктите ни са добре приети на пазара в Европейския съюз, но Вие потребителите в България все още недостатъчно сте запознати с нашите продукти, тъй като тук ги предлагаме само онлайн и не присъстват в търговската мрежа. Нашата цел е да постигнем достъпна цена за Вас без търговски надценки на посредници, за да имате възможност да закупите на фабрично-заводски цени тези прекрасни домакински и професионални уреди с които работят всички заведения за обществено хранене – тръбни електрически скари. Голямата особеност на нашите продукти е това, че те никога не ръждясват, защото изцяло са изработени от благородна стомана в т.ч. и крепежните им елементи. При производството им са използвани високотехнологични машинни операции в съчетание с голям обем ръчен труд. Вложени са първокачествени материали предимно от внос. Всичко това позволява на пазара да се появят скари с високо качество потвърдено от издаден Сертификат на оторизиран орган. На пазара се появиха и качествени вносни аналози от Америка и Канада, които са в пъти по-скъпи и не съответстват на нашите традиции за печене на месни продукти. Те са характерни за други култури.
С нашите скари, които изцяло съответстват на европейските норми за качество можете да се запознаете в най-големи подробности в сайта ни www.skara.bg, както и да пуснете приложеното видео за тях. Така ще постигнете едната част от поговорката „ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ“, което е важно условие при покупките на българите. Втората част – РЪКА ДА ПИПНЕ, ще имате възможност да изпълните при доставката и съгласно правилата за електронна търговия, ако се почувствате излъгани, може да върнете стоката обратно.
А ето и останалите причини за липсата на рекламации:
  1. Нашите скари са предназначени за работа на ток и са лесни за използване.
  2. Те са проектирани за печене на месо, кебапчета, кюфтета, пържоли, шишчета, субпродукти /сърца, бъбреци, дроб и др./, риба и рибни продукти, наденица, суджук и др. подобни. Те вършат тази работа със завидна лекота и успех.
  3. Не прегряват, не изгарят и не сушат продуктите, а ги изпичат равномерно и бързо, което ги прави икономични на електроенергия.
  4. Не ръждясват и лесно се почистват.
  5. Имат равномерна мощност на цялата повърхнина.
  6. Имат достатъчна работна площ и не се налага продуктите да бъдат разделяни на по-малки части /например риба/.
  7. Вложените спирални реотани са производство на шведската фирма КАНТАЛ, което гарантира дълготрайната им употреба.
  8. Имат уникална конструкция и не са обременени с ненужни ключове, терморегулатори и контролни лампи, които са атрибути на готварските печки, където се използват различни температурни режими. Тук е нужна правилно изчислена мощност спрямо работната площ.
  9. Не е без значение и ергономичния и съвременен дизайн, който не остава незабелязан.
Ако при избора на скара за Вашето домакинство или търговски обект изберете скара МИСТЪР ДОРО, няма да съжалявате и ще знаете, че не сте дали напразно парите си. Знайте, че трябва да бъдем по-критични в избора си и нека си зададем въпроса: Може ли една скара да струва 30 лева и да е качествена?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *