Скара

КОИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ИЗЦЯЛО НЕРЪЖДАЕМИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКАРИ „МИСТЪР ДОРО“ СПРЯМО МАСОВИТЕ АНАЛОЗИ В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА

Уважаеми потребители, настоящата статия се отнася за онези от Вас, които харчат парите си за качествени стоки, уважават здравето си и ценят времето си. Онези, които са склонни да си купуват всяка година по 2-3 пъти скари ментета за 30-40 лева и да ги хвърлят ръждясали и мръсни в контейнера, да не си губят времето в четене, защото подобни материали не им влияят при покупката.

Нашите изцяло неръждаеми тръбни електрически скари „Мистър Доро“ са проектирани за възможно най-качественото печене на месни продукти – кебапчета,кюфтета, шишчета, пържоли, риба и рибни продукти. Това не означава, че не можете да си изпечете на тях сланина, филийки хляб и зеленчуци. Те обаче не са „вълшебен“ мултифункционален уред, който може всичко (да пече сандвичи, гофрети, палачинки и др.). За тези бързи закуски има други уреди,които не са скари. Масово на пазара се предлагат много такива вносни и евтини уреди, които чрез умели маркетингови трикове производителите представят като скари. В информацията за тях липсват важни подробности като: неравномерно разпределена температура по цялата работна площ; наличие на евтини и слаби нагреватели, които за да изкарат гаранцията са защитени от терморегулатори, които не позволяват на уреда да развие необходимата температура за правилно изпичане на продуктите; наличие на вредни за здравето отлагания от тефлоново покритие, алуминий, ръжда и боя; нестабилна конструкция; тънки и евтини материали. Здравните органи и Агенцията за защита на околната среда напомнят, че отлаганията от тефлона са свързани с болести като рак, нарушени функции на организма и др. заболявания. Напомняме, че и дървените въглища, които се използват като източник на топлина в друг вид скари, са канцерогенни. В Канада те са в списъка със забранени продукти. Обърнете внимание на факта, че в кебапчийниците и ресторантите месните продукти се пекат само на електрически тръбни скари или на скари с жарава от дърва.

Целта на настоящата статия е да Ви запознаем с предимствата на нашите изцяло неръждаеми тръбни електрически скари и по-конкретно, какво ги отличава от масовите аналози. Ето и най-важните им предимства:

1. Никога не ръждясват, тъй като изцяло всяка съставна част от конструкцията на скарите е изработена от неръждаема благородна стомана внос от Италия и неръждаеми крепежни елементи внос от Канада. Това прави конструкцията на изделията ни практически вечни. Затова ние даваме доживотна гаранция на конструкцията, че няма да корозира.
2. Изцяло съответстват на санитарно-хигиенните норми.
3. Имат дълготрайна употреба, за много голям период от време, а не само за периода на гаранцията. Това зависи не само от конструкцията им, а и от качеството на електрическия модул, който е много важна съставна част на скарата. За да има висока експлоатационна годност, електрическата част е изпълнена от подбрани висококачествени елементи: шведски спирален нагревател с марката Кантал /сега Сандвик/; усилен гумиран щепсел с удобен захват от Хърватия; термоустойчив гумиран кабел с дължина 170 см. от Чехия; щуцер от негоримо PVC предпазващ захранващия кабел на входа на скарата от Германия; порцеланова клема осигуряваща устойчива и безопасна връзка на нагревателите със захранващия кабел; висококачествени български керамични изолационни материали.
4. Лесни за използване и почистване – имат гладки и равни повърхности, подвижен капак и
подвижна тава, изчистени форми, без ключове, терморегулатори и контролни лампи. Тези атрибути са характерни и необходими при готварските печки и котлони, където е нужен различен температурен режим за готвене. При качествените и добре проектирани скари е важно правилното съотношение между мощност и работна площ и те са излишни, тъй като намаляват коефициента на полезно действие /КПД/ и усложняват поддръжката и почистването им. Представяте ли си как се почистват горните атрибути омазани и клеясали при употребата на скарата. Към комплекта на скарата е включена специално проектирана почистваща шпатула за тръбните нагреватели изработена също от неръждаема стомана.
5. Винаги изглеждат като нови, тъй като материалите не стареят.
6. Имат висок коефициент на полезно действие (КПД), тъй като не трупат налепи и ръжда върху нагревателите и нямат ненужните ключове и терморегулатори, които да прекъсват подаваната мощност към нагревателите по време на печенето.
7. Бързо загряват и бързо и качествено изпичат продуктите. Скарите имат правилно изчислена мощност спрямо работната площ /от 30 до 70% по-висока от масово разпространените скари/, което позволява хранителните продукти да се изпичат правилно и бързо без да се изсушават или прегарят. По време на печенето поддържат постоянна температура около 350 градуса.
8. По-малка консумация на електрическа енергия. Това се постига поради по-бързото
загряване и поддържаната стабилна работна температура директно от неръждаемите тръбни нагреватели, върху които няма налепи и ръжда.
9. Надеждни и безопасни при работа. Това се дължи на вложените качествени и скъпи материали, стриктното спазване на изискванията на Европейските регламенти, високотехнологичните машинни операции (лазерно рязане и сгъване на детайлите) и висококвалифицирания ръчен труд при сглобяването на скарите.
Всичко, с което Ви запознахме в настоящата статия потвърждаваме с нашата 5 годишна търговска гаранция на всяка закупена изцяло неръждаема тръбна електрическа скара „Мистър Доро“, която притежава Сертификат за съответствие с изискванията на Европейските директиви издаден от оторизиран орган, който е публикуван в нашия сайт www.skara.bg
Електрическата скара е уред, от който всеки има нужда в своето домакинство, но дали ще бъдете разочаровани или удовлетворени, зависи от личния Ви избор. Затова внимателно решавайте къде ще дадете парите си! Не забравяйте, че няма евтина качествена скара. Нашите скари не са евтини, но са едни от най-качествените на пазара. В България вече 10 години ги продаваме само онлайн без търговски обекти и търговски посредници, които оскъпяват продуктите. Можете да ги закупите на фабрично-заводски цени, които са в пъти по-ниски от вносните им аналози. За повече подробности посетете сайта ни.
Бихме се радвали, ако спечелим доверието на повече клиенти и знаем, че няма да ги разочароваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *