Скара

СКАРА МИСТЪР ДОРО – ЕДИН ПРЕКРАСЕН И ДЪЛГОТРАЕН КОЛЕДЕН ПОДАРЪК

Отново наближават едни от най-светлите християнски празници Бъдни вечер и Коледа. Празници обичани и очаквани от всички. Това е едно специално време от годината, когато от всякъде блестят светлинки и се чува празнична музика. Времето, когато се замисляме с какъв подарък да изненадаме приятели и близки. Често имаме съмнения и колебания при избора, както и несигурност за вкусовете на човека, който ще отвори подаръка с много очаквания.

Ако не харесвате безполезните подаръци, тогава може да се ориентирате към някои полезни кухненски уреди, каквито са нашите изцяло неръждаеми тръбни електрически скари МИСТЪР ДОРО. А това е далеч по-ценно и трайно и дълго ще напомня за Коледата на 2019 година.

Нашето предложение, което е придружено с промоция /минус 10% от цената/ ще предизвика несъмнена Коледна емоция. Вече шеста година специално за пазара в България Ви предлагаме нашите продукти с безупречно качество и с непроменена цена въпреки инфлационните процеси.

Нашите скари МИСТЪР ДОРО са изработени изцяло от благородна стомана включително и крепежните елементи, което ги прави фактически вечно неръждаеми. Притежават Сертификат за качество и съответствие с европейските регламенти. Имат универсални размери, което позволява изпичането на достатъчно количество пържоли, кюфтета, кебапчета, шишчета, риба, наденица и всякакви други месни продукти за нуждите на домакинството. Модерният дизайн, лесната поддръжка, правилното и бързо изпичане на продуктите ще Ви впечатлят и ще забравите за неудобствата, които сте имали с други уреди преди това. Продуктите ни са добре приети на европейския пазар и няма причина на не бъдат оценени и от Вас. Повече подробности може да научите на сайта ни – www.skara.bg.

Уважаеми потребители, за нас е удоволствие да обявим за Вас нашата коледна промоция и от сърце Ви желаем много Коледно и Новогодишно настроение, добро здраве и много усмивки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *